Annuleren

Zolang de bestelling nog niet is verstuurd, kan deze geannuleerd worden. Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht.

Retourneren / afkoelperiode

We streven ernaar aan ieder zijn of haar verwachtingspatroon te voldoen. Mocht er toch een reden ontstaan dat je het pakket zou willen retourneren mag je het pakket binnen 14 dagen, ingaande op de dag van levering, retour sturen. Dit noemen we de afkoelperiode. We moeten helaas wel een uitzondering stellen. Indien producten speciaal voor je zijn geassembleerd of geproduceerd kan het product alleen ongebruikt en in de originele onbeschadigde verpakking, inclusief alle labels en toebehoren geretourneerd worden. 

Je mag de bestelling terugsturen binnen de afkoelperiode naar onderstaand retouradres. Oils and You zal de gehele aankoopsom, inclusief de eventuele betaalde verzendkosten aan je terugstorten. De kosten voor het retourneren van het pakket zijn voor je eigen rekening.

We verzoeken je vriendelijk alle retouren, annuleringen, en ruilingen vooraf aan Oils and You kenbaar te maken. Je kunt dit doen via e-mail of per post. Je moet echter wel je volledige naam en factuurnummer/ordernummer te vermelden.

Eventueel betaalde bedragen worden zo snel mogelijk terugbetaald. We doen dit binnen maximaal 14 dagen, maar we streven er naar dit direct te doen!

Indien u bij uw bestelling een gratis product (free item) heeft gekregen op basis van de aankoopwaarde en deze aankoopwaarde komt door het retourneren niet aan het daarvoor gestelde bedrag, dan zijn wij gerechtigd het gratis product (free item) alsnog in rekening te brengen. Deze zal dan met een eventuele retour worden verrekend.

Retouradres:

Magazijn Oils and You
T.a.v. Retour
Mollevite 19
6931KE  Westervoort

Contact via e-mail:
info@oilsandyou.nl